Metoda de plată activă Alina Filip – Pro Make-up Academy


Achitarea serviciilor din salonul nostru se poate face folosind următoarele instrumente de plată:

I. Online, cu cardul
Puteţi face plata comenzii cu cardul bancar prin intermediul platformei euplatesc.ro
După confirmarea plăţii şi validarea acesteia, se va activa plata online şi veţi primi un e-mail de confirmare, conţinând link-ul către pagina de plată online. Pentru a efectua plata, trebuie să accesaţi butonul „Plăteşte”, moment în care sistemul vă va direcţiona către pe pagina securizată de plăţi online a procesatorului euplatesc.ro
Plata online poate fi efectuată în termen de 24 de ore, după care aceasta va deveni inactivă. Puteţi reveni în pagina de plată online în două moduri:
1. accesând istoricul de comenzi după autentificarea în site şi deschizând comanda pentru care doriţi să faceţi plata. Acolo veţi regăsi informaţiile despre metoda de plată aleasă şi un buton către pagina de plată.
2. accesând link-ul către pagina de plată online, primit pe e-mail la momentul plasării comenzii
euplatesc.ro acceptă plăţi în rate cu dobanda 0%, prin utilizarea cardurilor de cumpărături. eulatesc.ro are parteneriate cu bănci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.

II. Numerar, în cazul diferenţei de bani ce trebuie achitată pentru cursurile fizice
Această metodă de plată presupune achitarea contravalorii serviciilor în ceea ce priveşte cursurile fizice, în momentul în care ai ajuns la salonul nostru şi ai început propriu-zis şedinţele de make-up, dar şi a avansului înainte începerii orelor de curs.
Pentru a putea beneficia de această metodă de plată, este necesar să te înscrii la cursul nostru fizic şi să confirmi participarea la acesta.