Politica de retur Alina Filip – Pro Make-up Academy

1. Politica de retur pentru cursurile fizice
Cursurile fizice presupun plata unui avans înaintea începerii propriu-zise a lor. În cazul în care, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță/este anunțat de acest lucru și nu se percepe nici o taxă.

Nu se fac restituiri financiare pentru cursurile fizice în următoarele cazuri:
• dacă cererea de retur s-a realizat mai târziu de 30 de zile de la anularea cursului;
• dacă după parcurgerea cursului nu ați fost mulțumit de acesta sau de conținutul oferit.
Restituirea plății deja achitate se poate face printr-un e-mail trimis către office@alinafilip-pro-makeup.ro

În cazul în care cursantul a făcut o plată online pentru un număr de cursuri fizice, și, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță/este anunțat de acest lucru și nu se percepe nici o taxă. Cursantul are două opțiuni: fie păstrează cuantumul plătit și va continua cursurile cu data următoare, ignorând cursul anulat, fie cere restituirea tuturor banilor din cuantumul plătit rămas. Nu se poate cere restituire parțială.

Daca cursurile fizice nu se țin din cauza cursantului banii /avansul nu se returnează!
Cursantul poate reprograma cursul.

2. Politica de retur pentru cursurile online
Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională, în sistem autodidact.
În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (acces permanent sau pe bază de abonament).
Întrucât platforma online vă oferă o serie de cursuri gratuite pentru a vedea modul de explicare și tipul de conținut și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul. După accesarea acestuia, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.

3. Politica de retur pentru cursurile asistate online
Cursurile asistate online se referă la acele cursuri care se desfășoară sub coordonarea unui profesor, prin intermediul modulului de teleconferință.

În cazul cursurilor asistate online se fac restituiri financiare doar în cazul în care cererea de restituire este trimisă pe e-mail (la adresa office@alinafilip-pro-makeup.ro), înainte cu 30 minute de începerea cursului. Ulterior acestui moment, nu se mai fac restituiri de plată în nici o situație.